Dorpstraat 14
3960 Bree

Uw specialist in tuinaanleg

Bent u op zoek naar een tuinaannemer die uw tuinaanleg in Bree kan verzorgen? Wilt u uw tuin een upgrade geven? Houdt u van mooie bloemenperken of egale gazons? Voor zowel een minimalistische als klassieke tuin kan u bij JS Klusjesdienst terecht. Deze stielman verzorgt uw bloemen, bomen en gras tot in de puntjes waardoor u kan genieten van een mooie, nieuwe tuin geheel naar uw wensen, verwachtingen en budget.

Realiseren van een droomtuin


Voor een deskundige tuinaanleg in Bree of de rest van Limburg en Vlaams-Brabant bent u bij JS Klusjesdienst aan het juiste adres. Deze specialist in het aanleggen en onderhouden van uw tuin kan u inschakelen om uw droomtuin te ontwerpen. Hij creëert en realiseert uw tuin zelf waardoor er steeds rekening gehouden wordt met uw eigen wensen bij de opmaak van het ontwerp. Nadien zal er ook tuinonderhoud uitgevoerd worden indien u dit wenst, zodat het eindresultaat altijd verzorgd blijft.

Professioneel tuinontwerp


Een tuin die aansluit bij de stijl van uw woning zorgt voor een mooi eindresultaat en een harmonieus geheel. Natuurlijk is het ook belangrijk dat uw eigen ideeën en wensen verwerkt kunnen worden in het professionele tuinontwerp. Bent u bijvoorbeeld fan van een verwilderde look met robuuste struiken en bloemperken? Of kiest u eerder voor een klassieke tuin of een strakke afwerking? Maak een afspraak met JS Klusjesdienst in Bree en laat alles op plan uitwerken. Samen kiest u de planten en materialen die u graag ziet en gaat u voor een eindresultaat geheel naar uw verwachtingen. De werken worden op een professionele manier uitgevoerd met oog voor kwaliteit en detail.

Voor deskundige renovatie- en tuinwerken neemt u vandaag contact op met deze vakman. Dit kan via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Aarzel niet en bespreek uw wensen.